PRæSTø PIZZA HOUSE

Bestil mad online

Recentreview


4,5 stjerner ud af 1198 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Præstø Pizza House. Vil du vide mere? Få mere at vide

3 sep 2022 at 19:13 Burgeren og dumrumrullen stort set kolde. Lidt æegeligt
31 aug 2022 at 22:25 Heerlijke pizza’s! Exact op de bestelde tijd gereed.
24 aug 2022 at 21:50 God betjening. Gode pizzaer
12 aug 2022 at 9:56 Tak for dejlig mad
9 jul 2022 at 9:12 Mad og betjening var som altid rigtig godt . Men Just Eats nye politik om at man er tvunget til at købe en pose til 4 kr er meget usympatisk. Fremover vil jeg ikke bruge Just Eat appen, men istedet ringe direkte til restauranten og bestille.
6 jul 2022 at 20:52 Pizzaen var tør og havde nærmest ingen ost på, det burde have været en deep pan, men den var ikke meget tykkere end en standard pizza... Der var meget travlt dernede og man kan håbe det er årsagen for idag var ikke en god oplevelse øv.
20 jun 2022 at 7:32 Som altid en god pizza og pommes frites der ikke smager af friture
16 jun 2022 at 21:13 Jeg ved det er småting, men principielt synes jeg ikke om, at I tager 4 kr for en plastikpose jeg ikke har brug for. Jeg kunne ikke se noget sted på netsiden, hvor jeg kunne sløjfe den del af betalingen før ved næste køb, og da er det jo ldt for sent
11 jun 2022 at 10:01 Pizzaerne var lækre og det passede præcist på afhentningstiden at pizzaerne kunne hentes. Vil absolut bestille her en anden gang.
20 maj 2022 at 14:34 Rigtig god pizza tilpas med fyld og en sprød bund